Cati bani primeste Spitalul Municipal Oltenita pentru modernizare

Dr. Simona Smochina, managerul unitatii spitalicesti din orasul condus de catre Petre Tone (PSD), merita aplauze la scena deschisa.

Intr-o perioada in care “dreapta” olteniteana pune o presiune ridicola pe conducerea Spitalului Municipal Oltenita, de la Bucuresti vine o veste care dovedeste, daca mai era nevoie, ca nu vorbele conteaza, ci doar faptele. Saptamana aceasta, s-a aprobat finantarea pentru modernizarea ambulatoriului spitalului oltenitean.

Investitia se va ridica la 2.1 milioane de euro si arata ca administratia locala este capabila sa atraga fonduri care sa sporeasca in mod spectaculos calitatea actului medical la Oltenita. Sa ti se aprobe un proiect de catre Guvernul liberal intr-un oras social-democrat, asta inseamna ca esti profesionist.

Reusita echipei conduse de catre Dr. Simona Smochina este o incununare a unor eforturi de ani de zile. In urma cu cativa ani, Spitalul Municipal Oltenita era scufundat in datorii, iar acum a ajuns sa fie considerat atractiv de catre autoritatile centrale.

Fara un primar ca Petre Tone, spitalul ar fi fost acum o gaura neagra pentru Oltenita. Nu este singura reusita a edilului. Si nici ultima. Din moment ce a reusit sa mai aduca inca doua milioane de euro pentru olteniteni, e clar ca liderul local al PSD are toate motivele sa fie apreciat de catre localnicii care nu se hranesc cu ura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *