Cati bani primeste Spitalul Municipal Oltenita pentru modernizare

Dr. Simona Smochina, managerul unitatii spitalicesti din orasul condus de catre Petre Tone (PSD), merita aplauze la scena deschisa.

Intr-o perioada in care “dreapta” olteniteana pune o presiune ridicola pe conducerea Spitalului Municipal Oltenita, de la Bucuresti vine o veste care dovedeste, daca mai era nevoie, ca nu vorbele conteaza, ci doar faptele. Saptamana aceasta, s-a aprobat finantarea pentru modernizarea ambulatoriului spitalului oltenitean.

Investitia se va ridica la 2.1 milioane de euro si arata ca administratia locala este capabila sa atraga fonduri care sa sporeasca in mod spectaculos calitatea actului medical la Oltenita. Sa ti se aprobe un proiect de catre Guvernul liberal intr-un oras social-democrat, asta inseamna ca esti profesionist.

Reusita echipei conduse de catre Dr. Simona Smochina este o incununare a unor eforturi de ani de zile. In urma cu cativa ani, Spitalul Municipal Oltenita era scufundat in datorii, iar acum a ajuns sa fie considerat atractiv de catre autoritatile centrale.

Fara un primar ca Petre Tone, spitalul ar fi fost acum o gaura neagra pentru Oltenita. Nu este singura reusita a edilului. Si nici ultima. Din moment ce a reusit sa mai aduca inca doua milioane de euro pentru olteniteni, e clar ca liderul local al PSD are toate motivele sa fie apreciat de catre localnicii care nu se hranesc cu ura.

1 thought on “Cati bani primeste Spitalul Municipal Oltenita pentru modernizare

  1. Art.8. – (1) Se aprobă acordarea unui stimulent de risc în cuantum de 2.500 lei brut pe lună, pe perioada stării de urgenţă şi a stării de alertă, din fondul de salarii al unităţii angajatoare, prin transferuri din bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate sau, după caz, de la bugetul de stat, de la titlul VI «Transferuri între unităţi ale administraţiei publice» sau de la alte titluri unde sunt bugetate sume cu această destinaţie, prin ordonatorul principal de credite, pentru următoarele categorii: (…) personalul de specialitate medico-sanitar şi auxiliar sanitar, inclusiv personalul de specialitate din structurile paraclinice medicosanitare şi personalul paramedical, inclusiv cel din structurile civile, precum şi personalul operativ de intervenție în teren din serviciile de ambulanță județene și al Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, implicat direct în transportul, echiparea, evaluarea, diagnosticarea şi tratamentul pacienţilor suspectați şi/sau diagnosticaţi cu COVID-19”, scrie in lege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *