Ionela Năstase a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru Spitalul Județean Călărași

Jurnalista călărășeană, Ionela Năstase a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru Spitalul Județean Călăraşi. Până în acest moment, mai multe persoane au donat în această campanie inițiată de Asociația “Zi de bine” și Ionela Năstase.

“Mă știți, deja, mulți dintre voi, cei care mă urmăriți pe facebook. Am crescut la Călărași, locul unde azi îmi trăiesc părinții, oameni care se apropie de 80 de ani. Nu i-am vazut de 3 luni (în afara convorbirii zilnice video de la ora 9.00) și îmi e tare dor de ei. Dacă ei ar avea probleme de sănătate, ar ajunge la Spitalul Județean Călărași. Pentru ei, dar și pentru alți călărășeni dragi, am decis, împreună cu Asociația ZI DE BINE, la invitația Melaniei Medeleanu, să strângem bani pentru a cumpăra câte puțin (sau mai mult, depinde de voi) din necesarul acestei unități sanitare. Ca peste tot în țară, e nevoie de măști, de echipamente de protecție…
Vă rog mult (nu vă rog prea des așa ceva), haideți să ajutăm cu cât putem. Orice sumă poate salva o viață. Banii strânși vor fi folosiți EXCLUSIV pentru Spitalul din Călărași.
Vă mulțumesc!”

Poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *