OPULENTA! Complex rezidential de lux, in Calarasi

Un investitor belgian cu afaceri inregistrate in Cipru este gata sa construiasca un cartier de vile pe o suprafata de aproape 10 hectare.

Calarasiul puncteaza pe piata imobiliara, chiar daca specialistii anunta o criza economica profunda. Apropierea de Capitala face ca terenurile din judetul nostru sa ajunga pe mana unor investitori cu mare putere de influenta. La Frumusani, comuna aflata 25 de kilometri de centrul Bucurestilor, urmeaza sa inceapa lucrarile pentru constructia unul complex rezidential de lux care va cuprinde, doar in prima faza, 94 de vile P+1E.

Investitia apartine companiei Belagro Development SRL, cu sediul în Bucureşti, în care sunt implicații investitorii belgieni de la Liebrecht & Wood România. Belagro Development SRL este deținută în proporție de peste 88% de o firmă înregistrată în paradisul fiscal din Cipru, iar restul de Buca Invest B.V.B.A., înregistrată în Belgia.

Planul de construire a complexului rezidenţial Frumuşani Residential Park are ca principale obiective: – construirea ansamblului de locuințe, servicii, dotări, funcțiuni complementare, construirea unei infrastructuri rutiere ierarhizate, amenajarea de spații verzi, platforme, alei pietonale, împrejmuiri și rețele edilitare (incluzând zonă de gospodărie apă și zonă stație de epurare). Valoarea totala a proiectului este de 12 milioane de lei.

Desi situat in mediul rural, Frumusani Residence Park se anunta a fi polul luxului in judetului Calarasi. In proiect se regaseste o gradinita cu doua grupe, o cladire pentru birouri si sali de conferinte, restaurant, bar, magazin si sala de fitness. Complexul rezidential va avea si un centru Spa, prevazut cu piscina pentru adult, bazin didactiv si jacuzzi.

Cei care se vor muta in acest cartier de lux vor avea acces catre lac, se vor bucura de o zona de promenada si vor putea face miscare pe cele doua terenuri de sport care vor fi amenajate de catre constructor la cele mai inalte standarde.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *