Roxana Pațurcă : “Cu cât scad mai mult în sondaje, cu atât liberalii își vor pierde interesul”

Roxana Pațurcă, Senator PSD, Călărași : “Guvernul PNL este mai preocupat cu stabilirea datei alegerilor locale decât cu ajutarea firmelor românești: niciun ajutor pentru firme în aprilie!

Faptul că PNL este în cădere liberă în sondajele de încredere în rândul populației este consecința directă a incompetenței lor în a gestiona situația provocată la nivel național de pandemie. Acesta este și motivul pentru care liberalii sunt din ce în ce mai preocupați de stabilirea datei alegerilor, decât de oferirea unui suport real salariaților și firmelor afectate de criză.
Cei de la PNL au intrat într-un cerc vicios: scad în sondajele de opinie, fapt care îi determină să se concentreze tot mai mult pe jocuri politice prin care să obțină cât mai curând alegeri locale și generale decât pe ajutarea românilor aflați în situații critice. Aceasta le determină scăderea în continuare în sondaje. Cu cât scad mai mult în sondaje, cu atât liberalii își vor pierde interesul de a ajuta salariații și firmele aflate în dificultate și cu atât vor scădea și mai mult în sondajele de opinie.
PNL este conștient că organizarea alegerilor cât mai curând ar mai salva cât se mai poate salva din procentele de încredere mult diminuate de la decretarea stării de urgență. În goana lor după conservarea capitalului electoral, liberalii au uitat însă să ia o măsură care ar fi ajutat societățile în această perioadă extrem de dificilă: prelungirea certificatelor de urgență pentru luna aprilie.
Concret, nicio firmă nu poate beneficia de un certificat de urgență din partea Guvernului pentru că Ordinul nr. 729/2020 nu s-a prelungit și pentru luna aprilie o dată cu extinderea perioadei stării de urgență!
Altfel spus, interesele electorale ale PNL sunt mai importante decât supraviețuirea antreprenorilor care au avut pierderi considerabile în ultimele luni!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *