Inca o sala de sport in judetul Calarasi

Creste calitatea actului educational pana si in cele mai mici localitati din mediul rural.

Comuna Dragos Voda numara doar 2800 de locuitori, dar se pregateste de o investitie uriasa. Primarul Ion Radu Aurel a reusit sa obtina aproape 1,4 milioane de euro pentru reabilitarea scolii din localitate. Proiectul este unul de amploare si trebuie de mareze la inceputul anului viitor. Constructorul va trebui sa predea proiectul la cheie in cursul anului 2023.

Cu acest prilej, cele doua corpuri de cladire vor fi extinse, acoprisul va fi schimbat, la fel si reteaua de incalzire si cea electrica. Scoala Nr 1 din Dragos Voda va avea o fatada noua dupa ce se vor schimba geamurile si vor fi izolati peretii. In interior va exista atat linoleul, cat si parchet din lemn. Evident, din proiect nu putea sa lipseasca si constructia unei sali de sport.

Aceasta nu este investitie majora din mediul rural. La Valcelele, comuna invecinata cu Dragos Voda, se reabiliteaza in acest perioada Caminul Cultural. Noua cladire va fi una moderna si va putea fi utilizata de catre localnici si pentru evenimente festive cum ar fi nunti si botezuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *