GREEN DRAGULIN! Lista statiilor de incarcare pentru masini electrice in Calarasi

Primaria Municipiului Calarasi a scos la licitatie un nou proiect ce are ca obiectiv reducerea poluarii.

Curge cu proiecte inovatoare in orasul condus de catre Daniel Dragulin. Primaria a scos la licitatie servicii de elaborare a documentatiei tehnico-economice la stadiul PT+DDE+DTAC, asistenta tehnica din partea proiectantului si executia de lucrari in cadrul proiectului cu titlul “Infiintare statii de reincarcare a vehiculelor electrice in Municipiul Calarasi”. Suma pe care castigatorul o poate obtine in urma acestui proiect pentru care institutia condusa de catre Daniel Dragulin a obtinut finantare de la Ministerul Mediului este de 664.740 lei.

Pana la 18 mai 2020, doritorii vor putea depune oferte pentru un proiect ce are ca scop montarea in Calarasi a patru statii de incarcare pentru masini electrice. Locurile in acestea vor fi amplasate sunt urmatoarele:

– sediul Primariei;

– parcarea Spitalul Judetean Calarasi;

– Strada Stejarului in zona parcare Bancpost – zona Centru Sera;

– trada 1848, intersectia cu strada Bucuresti.

Fiecare statie va fi prevazuta cu punct de reincarcare ce va permite incarcare multistandard in curent continuu si cu punct de reincarcare care permite incarcare in curent alternativ a vehiculelor electrice, iar locurile de parcare prevazute in dreptul fiecarea statii vor fi marcate si evidentiate corespunzator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *