Vesti de la handbal. Ce se intampla cu AHC Dunarea

Vin vremuri grele pentru echipa condusa de catre antrenorul Gabriel Armanu.

Sa incepem cu partea plina a paharului. AHC Dunarea Calarasi va juca si in sezonul urmator tot in Liga Zimbrilor. Echipa se afla in zona neutra a clasamentului, motiv pentru care nu trebuie sa isi faca griji in privinta retrogradarii, in cazul in care intrecerea masculina interna va fi suspendata.

O decizie se va lua luni, 4 mai. Federatia Romana de Handbal a incercat sa forteze nota si a propus reluarea campionatului din iunie. Jucatorii, considerandu-se in pericol, si echipele, confruntate cu grave probleme financiare din cauza ca primariile si consiliile judetene nu mai au bani, s-au opus vehement. In aceste conditii, se va supune la vot si se va pune in aplicare dorinta majoritatii.

In conditiile in care Ministerul Muncii, Ministerul Sanatarii si Ministerul Sanatatii au anuntat foarte clar ca nu este cazul ca intrecerile sportive sa se reia, este clar ca Liga Zimbrilor, editia 2019-2020, va fi suspendata. Astfel, calarasenii vor trebui sa asteapta pana la toamna pentru a-si vedea din nou favoritii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *