Apel umanitar – Gabriel, un pacient diagnosticat cu cancer cerebral, merita o sansa la viata chiar daca nu are COVID -19!

Gabriel, un pacient diagnosticat cu cancer cerebral, merita o sansa la viata chiar daca nu are COVID -19. E si el in grea suferinta! Ba chiar as spune ca gratie acestei preocupari excesive a autoritatilor numai pentru pacientii cu COVID, acest om risca sa moara daca nu il ajutam noi, cei care vrem si putem.

Asadar, in randurile de mai jos, va supunem atentiei cazul trist al lui Gabriel Draghici, in varsta de 48 de ani din Calarasi, care a fost diagnosticat in ianuarie 2018 cu o boala crunta: cancer cerebral – Gliblastom gradul IV.
Gabriel este pensionar MAI si a fost deja operat pe creier de 3 ori pentru extirparea unei tumori. Tratamentul decontat de CNAS cu temozolomida nu a dat rezultate. Mai mult decat atat, tumora a devenit rezistenta la acest tratament, iar singura sansa pentru Gabriel o reprezinta medicamentul Avastin (Bevacizumab 400 mg/16 ml) care costa 4804,67 lei, o suma extrem de mare pentru posibilitatile familiale. La acest cost se adauga si abonamentul serviciilor medicale la Clinica Affidea Fundeni din Bucuresti, aproximativ suma de 2.000 lei in unele luni, pentru administrarea perfuziei de 2 ori pe luna.

Toate RMN-urile efectuate dupa data de 01.07.2019, când Gabriel a inceput tratamentul, indica ca boala este stabila si tratamentul cu Avastin este foarte bun. Din pacate acest tratament nu mai este decontat de CNAS.
Sotia lui Gabriel se afla intr-o situatie disperata si se zbate din rasputeri sa isi ajute sotul apeland la toate caile posibile. A depus memorii la Ministerul Sanatatii si a facut tot ce ii sta in putere pentru gasirea unor solutii. Curtea de Apel Bucuresti a respins solicitarea pacientului de a i se asigura tratamentul gratuit. Anterior ordonantelor militare, Gabriel a beneficiat de acest tratament gratuit timp de 4 luni, prin Ordonanta Prezidentiala care a fost atacata cu recurs de catre Guvernul Romaniei, Ministerul Sanatatii, CNAS si Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din Romania.

Haideti sa dam o mana de ajutor si sa ii oferim lui Gabriel sansa la viata!
Pentru aceia dintre dvs. care doriti sa aflati mai multe informatii, oricand va putem pune la dispozitie toate documentele medicale si tot ceea ce veti solicita pentru dovedirea celor afirmate in aceasta campanie umanitara.

Facem apel la bunavointa dumneavoastra pentru un ajutor material dupa posibilitatile fiecaruia si solicitam ca ajutorul financiar sa fie virat in:
contul bancar:  RO14 RZBR 0000 0600 1286 2826
deschis in RON la banca RAIFFEISEN BANK
titular cont: Draghici Gabriel

Va rugam sa contribuiti cu cat puteti pentru a-i salva viata lui Gabriel si distribuiti acest strigat de ajutor mai departe. In speranta ca apelul nostru la solidaritate va avea ecou in inimile si sufletele dumneavoastra, va multumim anticipat. DUMNEZEU sa va rasplateasca!

Apel umanitar lansat de Simona Vladica pe blogul sau www.simonamariavladica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *