FRUMUSANI. Aproape trei milioane de lei pentru modernizarea unei scoli

Paul Duta, primarul comunei Frumusani, a trecut de curand de la PNL la PSD.

Aflata la limita nord-vestica a judetului Calarasi, localitatea frumusani devina tot mai atragatoare pentru dezvoltatorii imobiliari. Asa s-a intamplat ca numarul populatiei sa creasca in ultimii ani. Normal, au crescut si pretentiile.

In acest context, primarul Paul Duta, aflata in functie inca din 2004, intentioneaza sa modernizarea Scoala Nr. 3 Calnau. Valoarea investitiei este de 2.9 milioane lei, iar firma care va efectua lucrarea va fi desemnata in urma unei licitatii electronice.

Astfel, cladirea existenta acum va fi dezafectata complet. Noul corp propus se va executa in cadre spatiale ortogonale, din beton armat. Scoala va avea 5 sali de clasa, grupuri sanitare moderne, magazie, centrala termica, spatiu de recreere, vestiare, cancelarie si laborator de informatica. In aceeasi incinta va functiona si o gradinita, prevazuta cu 3 sali de grupa, vestiare, sale de festivitati si birouri. Intrarea in scoala va fi separata fata de cea pentru gradinita. De asemenea, va fi reabilitata si curtea interioara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *