AJF CALARASI. Comunicat important pentru tara(ni)

Liga a 4-a s-ar putea relua la 13 iunie 2020. Campioana va juca baraj la inceputul lui august.

Gata, domnilor! A plouat. Se fac porcii, creste pateul, nu? Si daca totul e stralucitor, e pacat sa nu ne apucam iar de fotbal. Ca nu prea nimerim noi mingea, asta nu conteaza. Important este sa bem o bere, doua, trei, sa spargem o samanta, sa injuram un arbitru, sa fugarim un adversar. Asta ne place noua, scandalul. Cu fotbalul, mai subtire. Asociatia Judeteana de Fotbal a comunicat cu ajutorul Facebook-ului care este situatia la zi in judet.

“In urma discutiilor purtate in cadrul videoconferintei cu reperezentantii AJF-urilor si Federatia Romana de Fotbal, din data de 07.05.2020, au fost expuse posibile scenarii pentru reluarea antrenamentelor si a competitiilor oficiale la nivelul Ligii a IV-a si Ligii a V-a. In functie de evolutia epidemiei, exista posibilitatea ca antrenamentele sa se reia la inceputul lunii iunie, iar din data de 13.06.2020 sa se reia si competitiile oficiale.

IMPORTANT! Ceea ce v-am transmis mai sus, au fost prezentate ca IPOTEZE pentru reluarea antrenamentelor si competitiilor oficiale, urmand ca decizia de reluare a campionatelor Ligii a IV-a si Ligii a V-a sa fie luata in functie de situatia epidemiologica de la data respectiva!”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *