Cat costa renovarea Liceul Teoretic Mihai Eminescu Călăraşi

Municipalitatea calaraseana incearca sa dea un plus de valoarea unor obiective importante din oras.

Sunt multe lucrarile de constructie din Calarasi in aceasta perioada. Evident, exista un disconfort pe care populatia il reclama. Insa acesta este sacrificiul pe care noi trebuie sa-l facem daca ne dorim ca lucrurile sa se schimbe in favoarea noastra.

In a doua parte a acestui an trebuie sa inceapa renovarea Liceului Teoretic Mihai Eminescu din Calarasi. Investitia este realizata de catre primaria condusa de catre Daniel Dragulin, iar valoarea investitiei este de 674.330 euro. Cu acesti bani, va fi schimbat acoperisul, cladirea va fi reabilitata din punct de vedere termic, va fi inlocuita instalatia termica si amenajata aleea de acces. Lucrarile trebuie sa fie gata la finalul anului 2022.

O alta lucrare finantata de catre Primaria Calarasi o reprezinta Clubul Pescarilor Dunareni. Pentru 223.124, va fi extinsa cladirea situata pe Bulevardul 1 Mai, la numarul 1A, va fi consolidat acoperisul, se va face o noua recompartimentare, va fi reabilitata reteaua electrica, va fi renovata fatada si se va realiza izolatie termica. Pe jos va exista mocheta, parchet si linoleum, vor fi schimbate ferestrele si usile si se vor amenaja scarile de acces. Lucrareea trebuie sa inceapa in a doua jumatate a anului si sa fie gata la finalul lui 2022.

La Crivat, localitate cu 2.200 locuitori, primaria a facut rost de 203.670  euro pentru renovarea Gradinitei Fat-Frumos. Lucrarile trebuie sa inceapa anul acesta, iar lucrarea trebuie predata de catre antreprenor in 12 luni. Va fi  schimbat acoperisul, recompartimentat interiorul, reabilitarea reţelei electrice, renovare faţade, izolaţie termică

podele din mochetă, lemn şi PVC, tâmplărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *