Vasile Tîrșolea: “Ne dorim să jucăm la Călărași meciurile din Liga 2!”

Mostiștea Ulmu este la un pas de a scrie istorie în fotbalul călărășean! Echipa finanțatorului Vasile Tîrșolea, are șanse mari să promoveze în eșalonul superior dar mai întâi trebuie să treacă de Unirea Slobozia.

Ultimele discuții legate de promovarea echipelor din Liga 3 către Liga 2, s-au consumat ieri la o videoconferință care a avut loc la Federația Română de Fotbal. În principiu, Mostiștea Ulmu ar trebui să dea un ultim test în drumul spre Liga 2. Unirea Slobozia este echipa care se află acum pe primul loc în Liga 3, Seria 2 la 3 puncte distanță de Ulmu. Ar urma să se joace două partide, tur-retur și în urma lor să se stabilească echipa câștigătoare.

În cazul unei promovări, Ulmu ar avea nevoie, cel puțin un an, de un teren omologat unde să-și dispute meciurile de pe teren propriu. Stadionul “Ion Comșa” este soluția cea mai plauzibilă.

“Suntem în discuții cu oficialii echipei Dunărea pentru a găsi un acord. Noi vrem sa jucăm la Călărași meciurile din Liga 2. Va dați seama că este un câștig enorm, atât pentru noi cât și pentru Dunărea, pentru acest județ. Am avea parte de mulți suporteri care să ne susțină. Ulmu este o echipă care reprezintă județul Călărași! Eu sunt mândru de ceea ce am realizat până acum și vreau să împart această bucurie cu toți oamenii care ne sprijină “, a afirmat în exclusivitate pentru Ediția, Vasile Tîrșolea.

Mostiștea Ulmu face parte din grupul celor 3 echipe din județul nostru care ne reprezintă la Liga 3, împreună cu Borcea și Modelu. Diferența dintre aceste formații și Ulmu este că echipa de pe malul Mostiștei are un finanțator privat și nu beneficiază de vreun ajutor din partea instituțiilor cum ar fi Primărie sau Consiliu de Județ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *