Mare fan Dor Marunt, Iohannis interzice meciurile din Liga a 4-a

Trebuie sa ne mai punem pofta in cui daca ne e dor de jocurile din intrecerile judetene de fotbal.

Asociatia Judeteana de Fotbal Calarasi trebuie sa desemneze pe teren echipa campioana. Barajul pentru promovarea in Liga a 3-a ar putea avea loc la inceputul lunii august si va fi organizat sub forma unui turneu la care se vor prezenta alte doua campioane judetene din judetele vecine.

Deocamdata, AJF Calarasi nu a luat o decizie cu privire la modul in care se va desfasura play-off-ul pentru desemnarea campioanei. Mai devreme de 1 iunie nu se va putea lua o hotarare din cauza faptului ca nici autoritatile centrale nu stiu ce masuri trebuie sa respectam in perioada urmatoare.

Chiar daca echipele din judetul Calarasi doresc sa revina cat mai repede pe terenul de joc, acest lucru este imposibil acum. A spus pana si Klaus Iohannis. “Profesioniștii își pot relua cantonamentele în condiții speciale de igienă și verificări medicale. Competițiile sportive, în această primă etapă, NU vor începe.  Pentru sportivii amatori, e posibil să-și reia activitatea doar acolo unde se face sport individual. Pentru amatori, repet, e posibil să-și reia activitatea la sporturi individuale și doar în aer liber. Dacă se folosește o bază sportivă, accesul nu e permis”, a spus presedintele Romaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *