GRADISTEA. Cat costa noua gradinita

Studiul de fezabilitate a fost realizat de catre Landmark Concept Srl, din satul Rasa, care apartine de comuna Gradistea.

In a doua jumatate a acestui an urmeaza ca la Gradistea, localitate condusa de catre Constantin Corbu din anul 2012, sa inceapa lucrarile de constructie a unei noi gradinite. Valoarea investitiei se ridica la 222.727 euro, iar inaugurarea va avea loc la finalul anului 2022.

Studiul de fezabilitate a fost realizat de catre o companie din aceeasi localitate. Landmark Concept Srl, societate infiintata in anul 2018, a mai realizat anul trecut lucrari identice la sediul Primariei Gradistea si la parcul cu specific pescaresc din localitatea Manastirea. Tot la Gradistea, aceeasi companie se va ocupa supravegherea tehnica a lucrarilor de la caminul cultural.

Faptul ca primaria Gradistea reuseste sa pastreze pe plan local sumele cheltuite pe proiectele importante din comuna nu reprezinta altceva decat o investitie in prosperitatea locuitorilor. Constantin Corbu are mari sanse ca in acest an sa obtina inca un mandat de primar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *