Sorin Vrăjitoru: “Avem ultimul aviz pentru începerea lucrărilor la pasajul de la Drajna”

Sorin Vrăjitoru / Deputat PSD Călărași

Pasajul Denivelat Superior de la Drajna urmează să fie construit pe DN 21, la km 105+500, peste calea ferată, într-o zonă destul de aglomerată.

Conform deputatului călărășean Sorin Vrajitoru, construcția a primit aviz și se va realiza de la nodul rutier de la autostradă, în sensul de mers de la Călăraşi spre Slobozia.

“Motiv de bucurie maximă : avem ultimul aviz pentru începerea lucrărilor la pasajul de la Drajna. Până la prima cărămidă, cum se spune, mai e un singur pas! Hotararea de Guvern!”, a spus deputatul călărășean.

“Munca mea asiduă pentru realizarea acestui obiectiv a dat, în final, roade. Vom avea pasaj la Drajna! Nu mai e niciun dubiu, dragi călărașeni!”, a mai afirmat Sorin Vrajitoru.

Deputatul PSD Călărași, Sorin Vrăjitoru, singurul parlamentar de Călărași care, în mandatul său a reușit să ducă la bun sfârșit și alte proiecte: Portul Turistic de la Călărași, sau Legea Plantelor Medicinale și Aromatice, al carui inițiator a fost. Sorin Vrăjitoru este și inițiatorul unui proiect de Lege care prevede pensionarea, înainte de termen, a celor peste 15 mii de călărășeni care au trăit într-un mediu ostil, poluați de ani buni de către gigantul combinat Siderurgic Călărași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *