Sorin Vrăjitoru: “Avem ultimul aviz pentru începerea lucrărilor la pasajul de la Drajna”

Sorin Vrăjitoru / Deputat PSD Călărași

Pasajul Denivelat Superior de la Drajna urmează să fie construit pe DN 21, la km 105+500, peste calea ferată, într-o zonă destul de aglomerată.

Conform deputatului călărășean Sorin Vrajitoru, construcția a primit aviz și se va realiza de la nodul rutier de la autostradă, în sensul de mers de la Călăraşi spre Slobozia.

“Motiv de bucurie maximă : avem ultimul aviz pentru începerea lucrărilor la pasajul de la Drajna. Până la prima cărămidă, cum se spune, mai e un singur pas! Hotararea de Guvern!”, a spus deputatul călărășean.

“Munca mea asiduă pentru realizarea acestui obiectiv a dat, în final, roade. Vom avea pasaj la Drajna! Nu mai e niciun dubiu, dragi călărașeni!”, a mai afirmat Sorin Vrajitoru.

Deputatul PSD Călărași, Sorin Vrăjitoru, singurul parlamentar de Călărași care, în mandatul său a reușit să ducă la bun sfârșit și alte proiecte: Portul Turistic de la Călărași, sau Legea Plantelor Medicinale și Aromatice, al carui inițiator a fost. Sorin Vrăjitoru este și inițiatorul unui proiect de Lege care prevede pensionarea, înainte de termen, a celor peste 15 mii de călărășeni care au trăit într-un mediu ostil, poluați de ani buni de către gigantul combinat Siderurgic Călărași

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *