Vasile Iliuță: “Mostiștea Ulmu este o echipă din județul nostru și va juca la Călărași!”

Astăzi a avut loc o întâlnire între președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, și patronul echipei Mostiștea Ulmu, Vasile Tîrșolea.

La întâlnirea de astăzi au participat la discuții, din partea Consiliului Judetean Calarasi: Vasile Iliuță, Marian Dinculescu, Eduard Grama, Florin Brișan, Cristian Zanfir, președintele Dunării.
Din partea clubului Mostiștea : Vasile Tîrșolea, George Alexandru, Ioan Mironaș.
Discuțiile s-au axat în special pe susținerea echipei din comuna Ulmu pentru ca formația să-și susțină meciurile de pe teren propriu pe arena Ion Comșa din Călărași.

Vasile Tîrșolea : “Am găsit înțelegere dar și susținere”

Președintele CJ și-a dat acordul și a susținut ca echipa de pe malul Mostiștei să joace la Călărași. “Îi mulțumim domnului Vasile Tîrșolea pentru investițiile pe care domnia sa le face în județul nostru pentru promovarea Sportului de performanță și îl asigur de tot sprijinul nostru și al echipei noastre de la Consiliul Judeţean”.

Vasile Tîrșolea a declarat: “Eu am spus că vrem ca meciurile noastre să le jucam la Călărași. Chiar dacă este o echipa privată, Ulmu aparține județului. Am găsit înțelegere dar și susținere din partea Consiliului Județean.”

Sursa: Consiliul Judeţean Călăraşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *