Cristian Pustai: “Vom avea ca obiectiv promovarea pentru sezonul următor”

Cristian Pustai / Antrenor - Dunărea Călărași

Într-un interviu acordat Liga2.ro, Cristian Pustai intenționează să pornească pregătirea la finalul lunii iunie.

“Conducerea va discuta cu jucătorii să vedem cum facem. O să le prezentăm ofertele și vedem ce se întâmplă, dacă vor să continue. Noi dorim să prelungim cu majoritatea. Vom avea ca obiectiv promovarea pentru sezonul următor”, a spus tehnicianul echipei Dunărea.

Dunărea Călărași are în plan să se reunească pe 22 iunie. Echipa nu va intra în cantonament de acum, întrucât nu poate respecta protocoalele de sănătate. Antrenorul Dunării precizează că va avea astfel la dispoziție două luni până la data primului meci oficial. Intenția Federației Române de Fotbal este să dea start sezonului următor în a doua parte a lunii august.

“Eu mi-am spus părerea înainte, dar nu avem ce face acum decât să ne conformăm cu privire la decizia din acest sezon de Liga 2. Oricum, era o decizie foarte grea și dacă asta s-a hotărât nu avem ce să facem. Să sperăm că se va putea juca din sezonul următor, să sperăm că se va putea relua Liga 2 la data prognozată, 20 august, pentru că e o pauză foarte lungă pentru jucători”, a mai spus Pustai pentru Liga2.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *