ATENTIE, SE ASFALTEAZA! Lucrari de peste 3 milioane de lei

Vrem o tara ca la tara. Inca o comuna din judetul Calarasi scapa de noroaie!

Usor, dar sigur, scapam de ulite si trece la strazi in toate localitatile din mediul rural. Calarasiul nu face exceptie. Primaria comunei Vasilati a reusit sa obtina o finantare de 3.3 milioane de lei, bani ce vor fi cheltuiti pentru transformarea ulitelor in strazi.

La nivel local, comuna Vasilati a definitivat Strategia de dezvoltare locala pentru perioada 2017-2020, a cărui obiectiv general este creşterea competitivităţii economiei şi a atractivităţii, reducerea disparităţilor existente între mediul urban şi rural, în scopul creării unui climat favorabil pentru locuitori, întreprinzători şi turişti.

Unul din obiectivele generale ale strategiei este creşterea calităţii vieţii prin dezvoltarea infrastructurii tehnico-edilitară şi a serviciilor publice în vederea asigurării unor spaţii rurale de calitate, atractive şi incluzive, cat si creşterea competitivităţii economiei şi a atractivităţii comunei, reducerea disparităţilor existente între mediul urban şi rural, în scopul creării unui climat favorabil dezvoltării.

Străzile ce se doresc a fi modernizate rezolva problemele de mediu prin ameliorarea calităţii mediului şi diminuarea surselor de poluare, creşterea eficienţei în domeniu transportului. Prin realizarea lucrărilor de modernizare se poate asigura o dezvoltare a economiei comunei, dezvoltare care poate fi determinată de facilitarea accesului prin crearea unui mediu de afaceri propice pentru atragerea de investitori locali şi străini, iar îmbunătăţirea mijloacelor de acces (drumurilor) va influenţa în mod semnificativ aceasta dezvoltare economică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *