Lucrările de construcție pentru noul magazin Dedeman din Călărași sunt în curs de desfășurare. Deocamdată nu a fost stabilită data oficială pentru deschidere. Recent, compania a deschis al 51-lea magazin în Slobozia, la doar 45 de kilometri de Călărași.

Retailerul va începe curând procesul de recrutare al angajaților, fiind în căutare de economiști, coordonator administrativ, consultanți de vânzări, agenți de securitate, lucrători comerciali, casieri, stivuitoriști, recepționeri de marfă și personal de curățenie.

„Vom începe în curând procesele de recrutare, estimăm că vom angaja circa 130 de colegi pentru noul magazin”, au transmis reprezentanții Dedeman, la solicitarea wall-street.ro.

În luna aprilie, retailerul român anunța o investiție de 4 milioane de euro în instalarea de centrale electrice fotovoltaice pe acoperișurile a 28 de magazine din rețea. Proiectul urmează să fie implementat treptat în toată rețeaua.

În martie, Dedeman a inaugurat un magazin în Slobozia, ajungând astfel la o rețea de 51 de magazine. Magazinul, amplasat pe Șoseaua Brăilei, nr. 6, a fost ridicat în urma unei investiții de circa 11 milioane de euro și se întinde pe o suprafață totală de peste 39.000 mp.

Dedeman, înființată în 1992 de frații Pavăl, a ajuns la 51 de magazine, patru centre logistice și un parc auto propriu și are peste 45.000 de produse ce acoperă 11 domenii și peste 11.000 de angajaţii.

Sursa: wall-street.ro