Eduard Grama : “Ceea ce se întâmplă acum prin această anchetă este rezultatul direct al jafului patronat de Viorel Ivanciu”

Zilele trecute au avut din nou loc audieri în cazul delapidarii banilor publici de la Dunărea în dosarul numit de presă locală: “Braconaj la Dunărea”.

Dosarul este împărțit în mai multe categorii și suspectați de delapidare sunt foștii conducători ai clubului Dunărea.

Costică Ștefan, fostul președinte al clubului, contabilul Ion Runcu dar și alții sunt suspectați de anchetatori că au vandalizat bugetul clubului de pe malul Borcei în perioada 2012-2016.

Firme paravan, facturi false pentru recuperarea prejudiciului și nume grele cu inițiale de genul: “I. V. “, apar în acest dosar aflat încă în desfășurare.

Dosarul Dunărea Călărași este în lucru pe masa organelor competente. Lăsăm legiuitorul să-și facă datoria, însă putem vorbi despre incredibila fraudă de la stadion”, ne explică Eduard Grama, directorul Direcției de Dezvoltare din cadrul CJ Călărași.

Domnia sa a descoperit un adevărat “crater” în bugetul Dunării la momentul preluarii de către CJ a echipei de fotbal.

Ceea ce se întâmplă acum prin această anchetă este rezultatul direct al jafului patronat de Viorel Ivanciu, actualul viceprimar al municipiului Călărași și una dintre marionetele senatorului Filipescu. Lăcomia lui Ivanciu este atât de mare încât nu a precupețit niciun efort de a-și lasă familia în afara scandalului. 

Nu! El și-a implicat direct copilul si fosta soție. Fiul lui Ivanciu apare în dosar intermediind tranzacții financiare. Cu câtă eleganță și-a expus viceprimarul Ivanciu copilul…Hoții de la stadion strigă “Hoții”. Cam așa este”, a mai spus Grama.

Lupta între “palate” este evidentă și se ascute mai mult odată cu apropierea alegerilor locale. Însă cei care au început să “atace” au fost cei care nu au mai avut acces la “robinete”.

Domnul primar Drăgulin se plânge că le stricăm imaginea. Vă spun că nu putem noi strica imaginea unor indivizi care au furat ani de-a rândul. N-avem cum! Ei tot timpul au trăit cu eticheta de gât, numai că nu au văzut-o. Dacă cineva (a se citi Viorel Ivanciu) își închipuie că acest dosar va fi clasat ori este naiv, ori nu înțelege că suntem în anul 2020.

Să aveți emoții, domnule Ivanciu! Vă spun cu toată eleganța”, a încheiat Eduard Grama.

Citește și Eduard Grama : “Sunt atacat pentru ca unii nu mai au acces la banul public”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *