Stadioane noi la Oltenita si la Calarasi

Cele doua municipii ale judetului Calarasi vor avea doua stadioane moderne.

Continua investitiile in infrastructura. Pe langa scoli, gradinita, camine culturale sau spitale, se amenajeaza si noi arene pentru fotbal. Municipiile Oltenita si Calarasi au reusit sa convinga Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei ca merita sa primeasca finantarea pentru construirea in fiecare dintre cele doua localitati a unei baze sportive de tip 1. Asta inseamna teren sintetic imprejmuit, de dimensiuni ce corespund omologarii pentru jocuri de Liga a 3-a, tribuna, vestiare si parcare locala.

La Calarasi, noul stadion va fi amenajat in Parcul Dumbrava, la doi pasi de Sala Polivalenta. Practic, municipalitatea calaraseana va mai avea de administrat inca un obiectiv, dupa ce in aceasta perioada se pregateste sa “ia pe piept” si bazinul de inot de la stadion.

La Oltenita, primarul Petre Tone (PSD) a dat lovitura. Va avea in curtea Stadionului Navol si un teren sintetic pe care Clubul Sportiv Municipal isi va putea permite sa creasca noi generatii de jucatori. Edilul oltenitean nu e chiar cel mai simpatic personaj, insa cam stie sa obtina ceea ce localnicii isi doresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *