„Bucurie în cutie”, acțiune umanitară în sprijinul micuților sportivi talentați din Județul Călărași

 

Într-o postare pe contul oficial de Facebook, Federația Română de Fotbal prezintă campania umanitară la care a participat ca reprezentant Vicepreședintele și Managaerul de Proiect UEFA EURO 2020, Constantin Florin Șari.

Acesta a răspuns invitației lansate de doi călărășeni cu suflet: Anamaria – Cătălina Radu, Business Manager IBM România, care este și inițiatorul demersului, căreia i s-a alăturat Dragoș Florin Coman, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului.
Desfășurată chiar pe 1 Iunie, sub genericul „Bucurie în cutie”, acțiunea a reușit să aducă zâmbete pe chipurile copiilor care provin din medii defavorizate și care excelează în practicarea sportului, dar, din nefericire, se confruntă cu situații materiale deosebite.
70 de copii talentați din 8 localități din Județul Călărași au avut parte de o mare surpriză, chiar de ziua lor, primind în dar echipamente sportive complete, mingi de fotbal și încurajări în a continua să practice sport, pentru a se dezvolta sănătos și armonios.
Anamaria – Cătălina Radu nu se află la prima acțiune de acest gen, prin campania pe care o derulează reușind să sprijine sute de mici sportivi talentați, cu care însă, viața a fost mai puțin îngăduitoare.
Demersurilor sale se alătură întotdeauna colegii săi din IBM România, reprezentanți ai autorităților centrale, ai Bisericii Ortodoxe Române și mulți alți oameni pentru care a face o bucurie copiilor cu posibilități materiale reduse reprezenintă un crez de suflet, aceștia simțând să întoarcă o faptă bună comunității din care fac parte.
Mulțumiri Anei-Maria Cătălina Radu, un om cu totul special, care își dedică o mare parte din timp sădind bucurie în inimi și inițiator al acestei campanii căreia ne-am alăturat cu tot sufletul, pentru că a ales să sprijine acești copiii minunați. Mulțumiri domnului Constantin Florin Sari, pentru promptitudinea cu care a răspuns în numele Federatiei Romane de Fotbal, dar și pentru faptul ca a acceptat sa doneze personal echipamentele sportive. Astfel de gesturi redau micuților talentați încrederea că au sprijiul necesar pentru a devein performerii zilei de mâine. Noi credem în ei și le rămânem alături!” (Dragoș Florin Coman, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *