Eduard Grama : “Facturi încărcate cu fuste de la magazinul personal”

Scandalul legat de cum s-au cheltuit banii publici de la Dunărea este abia la început. Cei care se fac vinovați de vandalizarea bugetului au început să arate cu degetul spre actuala conducere de la Dunărea. Tipic românesc! “Hoții strigă: hoții” însă nume grele apar în dosarul de delapidare de la echipa de fotbal.

Eduard Grama, director în cadrul Direcției de Dezvoltare de la Consiliul Judeţean este cel mai “atacat”. De ce? Simplu. Pentru că a fost primul care a făcut public “jaful” de la Dunărea al foștilor conducători.

Toate drumurile duc la Viorel Ivanciu, actualul viceprimar al municipiului Călărași. Domnia sa a fost omul care a coordonat, se pare, toate “nelegiuirile” de la club, lucru confirmat de anchetatori.

Viceprimarul care a tocat mărunt bugetul fotbalului își scrie memoriile.  Asistat. Acum cred că a ajuns la capitolul “Facturile încărcate cu fuste de la magazinul personal, a spus Grama pentru Editia.eu.

“Așteptăm cu nerăbdare și celelalte amintiri de pe vremea când vacanțele în țările exotice miroseau a fotbal. Am un sfat pentru bătrânel: Decența n-are nicio legătură cu eleganța. Ca să înțelegem noi, dar mai ales el, degeaba porți pantaloni slim în carouri dacă obrazul este gros. Pentru mine rămâi un “pungaș” al administrației”, a mai declarat Eduard Grama.

Dosarul de delapidare se află acum pe masa anchetatorilor iar foști și actuali angajați de la clubul Dunărea sunt chemați politie pentru declarații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *