Numele fermierului calarasean care a pus mana pe un milion de euro

Agricultura este cea mai productiva ramura economica la nivelul judetului Calarasi.

Fermierii calaraseni se lauda an de an cu productii impresionante. Toate acestea sunt posibile nu doar cu pasiune si experienta, ci si cu investitii pe masura. Rezultate exceptionale nu exista doar la cereale sau la piscicultura. Horticultura revine pe podium datorita fondurilor europene.

In extravilanul arabil al comunei Belciugatele va fi construita o sera pentru capsuni. Valoarea investitiei se ridica la un milion de euro. Beneficiarul proiectului este compania Gru & Gru Agriculture SRL, administrată de Marius Gruianu. Perioada de implementare propusă este de un an de la data începerii lucrărilor de construcţii.

Viitoarea unitate agricolă va fi compusă din platformă spaţii sociale şi comandă CR (comandă cântar rutier şi vestiare personal), cântar rutier, hală depozitare produse agricole (cereale), spaţiu tehnic sere, seră căpşuni 1, spaţiu procesare, seră căpşuni 2, puţ, bazine vidanjabile, platformă betonată şi platformă pietruită, împrejmuire, platformă post trafo şi branşamente utilităţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *