Transfer de marcă la Curcani pentru Drăgulin!

Era “Aurică Gazu” este pe sfârșite la Curcani! Bogdan Popa, un candidat puternic la Primăria Curcani a trecut la PNL, grupare condusă la Călărași de Daniel Drăgulin, după ce actualul edil s-a urcat în “barca” PSD!

Bogdan Popa a dus o luptă crâncenă în consiliul local Curcani cu Aurică Gazu, actualul primar. Gazu, un “fan” înrăit al PNL, a părăsit partidul care i-a dat 2 mandate la rând. Gazu vine acum în fața alegătorilor din partea… PSD dar va avea un contracandidat puternic, Popa de la PNL!

“Alegerile locale se apropie și vâltoarea dorințelor de a câștiga și a manipula cetățenii determină pe unii oamenii politici, care dețin funcții de conducere, să ia decizii, de multe ori, trecând cu vederea umanitatea, moralitatea, etica și bunul simț.
​Pentru aceștia nu există electorat, nu există cetățeni, ci numai un interes personal”, a scris Popa pe pagina sa de socializare.

Daniel Dragulin, președintele PNL Călărași: “PSD nu mai ține cont de oamenii lor de valoare. În 2016 Gazu a câștigat la limită alegerile la Curcani, semn că cetățenii nu-l mai doresc la primărie. Noi ne bucurăm că Bogdan a ales echipa noastră și sunt sigur că vom câștiga alegerile la Curcani!”. 

Popa a făcut parte din PSD și se aștepta ca partidul să-l susțină așa cum era evident însă politica este o…
​”Până nu demult am facut parte dintr-un partid politic a cărui denumire îmi este rușine să o mai și pronunț – Partidul Social Democrat. Îndepărarea mea din PSD a avut un singur interes, acela de a crea un avantaj electoral pentru actualul primar, Gazu Aurică.
​Pentru conducerea PSD Călărași nu există demnitate ci numai slugărnicie piramidală, așa cum se întâmpla în anii 1716 – 1821, în epoca fanariotă în Tările Române, când, pentru a obține o funcție publică trebuia să ”pupi condorul Marelui Șef” și ”să plătești daruri”., a mai spus Bogdan Popa.

Chiar dacă a trecut la un alt partid, Popa spune că va rămâne același om, indiferent de doctrina politică, alături de cetățenii comunei Curcani.
“​În prezent, îmi continui activitatea de combatant al nedreptății din postura de cetățean al comunei și președinte al Filialei Partidul Național Liberal (PNL) Curcani și voi promova aceeași atitudine loială și transparentă față de cetățeni.
​Prin experiența și puterea mea de negociere am reușit să aduc presa la sedințele Consiliului Local, să informez opinia publică de ceea ce se întâmplă în localitate și cum se cheltuiește banul public.
​Voi continua prin intermediul aplicației de socializare Facebook, să vă țin la curent cu toate activitățile Consiliului local și ale primarului Gazu Aurică.
​Viața mea politică abia acum începe alături de membrii PNL, doctrina mea electorală rămâne aceeași – alături de cetățeni și în sprijinul lor”, a mai scris Bogdan Popa, candidatul PNL la primăria Curcani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *