Eduard Grama: “Famiglia” Ivanciu, căpușă pe bugetul de la Dunărea”

Eduard Grama, administrator public / Primăria Călărași

Dosarul de delapidare de la echipa de fotbal, Dunărea Călărași este plin de “surprize”. Pe zi ce trece apar tot felul de “inginerii” financiare puse la cale de fosta conducere a clubului.

Eduard Grama, directorul Direcției de Dezvoltare din cadrul Consiliului Județean a scos la iveală cum se “scurgeau” banii din visteria Dunării la “comanda” actualului viceprimar, Viorel Ivanciu.

Viceprimarul moralist împreună cu progenitura sa au supt ani întregi bani publici destinați dezvoltării performanței sportive.”Famiglia” Ivanciu, căpușă pe bugetul de la Dunărea! Cash-ul de la fotbal e fețișul lor”, a declarat Eduard Grama.

O parte dintre actele contabile au dispărut de la clubul Dunărea. Fostul trezorier-contabil al Dunării, Ion Runcu, angajat acum și el în cadrul primăriei Călărași știe cel mai bine! Unele documente au scos la iveală “șmecheriile” prin care unii scoteau bani de la club.

Prin diverse firme fantomă indivizii fără scrupule fură la drumul mare sub ochii închiși ai marelui partid.
CIVA GRUP, PANSELUȚA SRL și ATHLETIC CĂLĂRAȘI, administrate de Ivanciu Jr și-un văr bun, sunt firme prin care “eleganții”, continuatori ai albanezilor, au făcut avere.

Mii de echipamente sportive au fost facturate de aceste societăți pentru fotbaliștii de la Dunărea.

Dacă mai punem la socoteală și angajații fictivi (fotbalisti și ei) de la Urban, pe același mecanism descoperit la EcoAqua, putem să așteptăm liniștiți ploaia”, a mai continuat, Eduard Grama.

Dosarul de delapidare se află acum pe masa anchetatorilor și ne pregătim de noi surprize. Le vom puncta la momentul potrivit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *