Prinde Corbu, scoate-i ochii!

Constantin Corbu, primarul de la Grădiștea se plânge pe Facebook că Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași nu i-a dat bani pentru renovarea unei instituții de învățământ.

În postarea sa de pe pagina de socializare, primarul Corbu de la Grădiștea face un apel și la presă să se sesizeze și să facă un subiect, sau mai multe despre acest caz. Noi ne-am sesizat (“să se sesizeze și miliția!”) și am constatat un lucru!

La Grădiștea, tot în urma unei postări a primarului pe Facebook urmează să se renoveze sau modernizeze, sediul primăriei. Lucrarea trebuie să înceapă anul acesta și să fie gata în 2024. Treaba asta costă “freo” 600.000 de euro, sumă ce urmează să între în contul firmei ZMC Trading.

Acum ne întrebăm și noi? Care e mai “neprihănit” ? Cel care nu dă 50.000 de euro pentru renovarea școlii sau cel care își renovează primâria cu 600.000 euro?

Ca să nu mai spunem că, Primăria Grădiștea dispune de peste 2 milioane de Ron în fondul de dezvoltare în trezorerie pe fondul curent. Șah-mat!

Așa cum îl știm noi, domnul primar Corbu a făcut și lucruri bune pentru urbea sa. Este primar din 2012 și are șanse mari să mai câștige încă un mandat din partea PNL. “Succesuri!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *