Curcani / Parc de 500 de mii de euro / Bogdan Popa: „Investițiile sunt umflate„

Bogdan Popa, candidat PNL la primăria Curcani

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă la sediul PNL Călărași au fost prezentați oficial mai mulți primari pentru anumite comune din județul nostru printre care și Bogdan Popa, candidatul PNL pentru primăria Curcani. 

Popa a făcut parte din cadrul PSD în comuna Curcani însă, în ultima perioadă, actualul edil, Aurică Gazu, cu 4 mandate la activ pe PNL a întors „armele„ și a trecut în „braca„ celor de la PSD. În aceste condiții, pentru că a fost data afară „pe ușa din dos„, Bogdan Popa s-a înscris în PNL și va candida din partea caestei formațiuni politice.

Curcani este o localitate în care publicația noastră a deschis o anchetă de presă privind modul în care s-au cheltuit banii publici în ultmii ani. După o documentare „ca la carte„ am descoperit multe nereguli, unele dintre acestea semnalate chiar de consilierul Bogdan Popa, candidatul PNL la primăria Curcani.

„Un parc – 500 de mii de euro!„

„Tot ce s-a lucrat în localitate s-a făcut cu firmele de „casă„. A înființat o societate de gunoi și a creat la marginea localității o imensă groapă de gunoi. Toate mașinile din localitățile învecinate aruncau gunoiul la Curcani. Se săpau gropi de câte 6-7 metrii. Și la ora aceasta sunt munți de gunoaie la Curcani. Investițiile sunt umflate tot timpul în tot ce se face la Curcani! La ultima ședință de consiliu local au venit cu propunerea de investiții pentru parcul din comună. O investiție care se ridică la 22 miliarde de lei vechi! Acolo s-a turnat aproximativ 1 km de alei pietonale, s-au montat 20 de stâlpi de iluminat și 10 camere video. 194 de mii de lei este valoarea celor 20 de camere video… „, a explicat Bogdan Popa o parte din „jaful„ de la Curcani.

Referitor la această investiție  a parcului din Curcani, foarte„surprinzătoare„ dar și la altele care nu se justifică, publicația noastră a sesizat organele de anchetă.

Bogdan Popa a mai afirmat în conferința de astăzi de la PNL și care a fost motivul de a renunțat la fostul partid, PSD. „Acuz lipsa de seriozitate a celor din PSD. Eu nu am crezut că actualul primar va fi acceptat de PSD având în vedre faptul că eu m-am luptat de fiecare dată cu el la alegeri. Gazu a candidat 4 mandate pe PNL! Eu am fost singurul care m-am luptat cu el și a fost scos pe ușa din dos. Am avut discuții să trec la PNL, mai vechi și nu am făcut acest lucru dar acum mă simt trădat!„, a mai spus Popa.

Citește și: Curcani / De la Regele Carol I la „mamutul„ din zilele noastre: Aurică Gazu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *