“A fost un jaf din banii publici în care implicat direct a fost Ivanciu!”

Eduard Grama, administrator public / Primăria Călărași

Într-un interviu acordat postului de radio: Stil FM Călărași, directorul direcției de dezvoltare din cadrul CJ Călărași, Eduard Grama a mai povestit încă un episod despre “jaful” banilor publici din “era” Ivanciu la Dunărea Călărași.

Pot să spun că acest club a fost condus din umbră pana în 2016 de actualul viceprimar Viorel Ivanciu. Acolo a fost un jaf din banii publici. Jaf în care a fost implicat direct acest moralist, penelist Viorel Ivanciu, marele gospodar al acestui oraș. Ce pot să vă spun este ca operațiunile înregistrate în contabilitatea clubului ridică mari semne de întrebare. Sunt suspiciuni că acele operațiuni nu au fost realizate. Sunt facturi pe echipament sportiv de circa 7 miliarde de lei vechi. Cheltuieli făcute cu firme apropiate domnului Ivanciu din Călărași. Este imposibil să livrezi echipamente de 7 miliarde către club! S-au mai achiziționat și 1000 de perechi de adidași!“, a explicat Grama la Stil FM.

Printre alte informații oferite ascultătorilor de radio, Grama a mai detaliat și faptul că Sala Polivalenta de la Călărași aparține familiei Ivanciu. Băiatul actualului viceprimar, Cristi Ivanciu umblă cu cheia de gât și are acces direct la banii publici care se duc în visteria echipei de futsal.

Domnul Ivanciu a spus că nu-și dorește sa mai vadă la Dunărea picior de copil în stadion în 2012! În 2014 când erau ei la conducerea clubului nu aveai voie în stadion la fel cum se întâmplă și acum la Sala Polivalentă, aflată sub cheia băiatului (Cristi Ivanciu)”, a mai spus Eduard Grama.

Dosarul de delapidare de la Dunărea se află încă pe masa anchetatorilor. În acest dosar se pare că ar fi învinuiți foștii conducători ai clubului de pe malul Borcei printre care Costică Ștefan, președinte dar și Ion Runcu, fost trezorier.

O să spun mereu adevărul, chiar dacă este dureros și umilitor pentru uniiJaful de la Clubul Dunărea⤵️

Publicată de Eduard Grama pe Luni, 6 iulie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *