Iacomi și Roxana Pațurcă sunt la un pas de PNL!

Jocurile politice au intrat în linie dreaptă la Călărași. Se așteaptă schimbări masive de „trupe„ pe „frontul„ dinspre PNL. 

La PSD Călărași lucrurile nu sunt chiar pe roze. La fel este și în PNL. Jocuri de culise și „bisericuțe„ care au interese obscure în interiorul partidelor. Doru Ioan Tărăcilă avea o vorbă: „oameni mici„.

Iulian Iacomi este șeful organizației județene PSD Călărași. Se pare că este nemulțumit de „numirea„ lui Marius Dulce pentru candidatura la Primăria Călărași. Această decizie nu a venit din partea sa și se spune că a fost destul de deranjat. Altcineva din PSD a hotărât ca Dulce să se bată cu Drăgulin pentru Călărași. Nu contează cine, important este că Iacomi a aflat de la „centru„ decizia care s-a luat fără să fie întrebat și președintele organizației județene.

Roxana Natalia Pațurcă nu se mai află pe listele de parlamentari din cadrul PSD. În schimb, se pare că a primit o propunere „indecentă„ din partea PNL… Secretar de Stat într-un minister la Guvern după încetarea mandatului actual de Senator. Asta numai dacă va face pasul la PNL acolo unde se află și Aniel Theodor, soțul domniei sale, primar la Borcea în zilele noastre.

Campania electorală bate la ușă iar ambele partide politice, PNL și PSD, pentru că doar ele contează la Călărași își pierd treptat din popularitate prin lipsa unor proiecte, programe, cum vreți voi să le spuneți.

Update : Senatoarea Roxana Pațurcă a ieșit cu un punct de vedere în urma articolului publicat pe site-ul nostru : ”

Pentru a lămuri și liniști în același timp pe inventatorii de cancanuri politice călărășene, spun doar următoarele:

– nu există niciun fel de negocieri ”pe liste” la PSD, organizația centrală, în ceea ce privește campania electorală pentru alegerile parlamentare. Nu din alte motive, ci pentru că urmează alegerile locale. Abia după ce se desfășoară aceste alegeri se poate discuta despre strategia pentru alegerile parlamentare.

Din aceleași motive, nici în PSD Călărași nu există discuții în ceea ce privește componența echipei care va candida pentru parlamentare, întrucât cel mai important și cel mai apropiat examen electoral îl constituie alegerile locale.

– nu am cunoștință de negocierile care se poartă la alte partide. Faptul că un jurnalist își imaginează că alte partide mă ”curtează” politic nu înseamnă neapărat și că este adevărat. Oricât de măgulitor li s-ar părea unora faptul că mi s-au oferit alternative și partea altor formațiuni, ceea ce înseamnă că îți este apreciată activitatea și potențialul politic, astfel de zvonuri nu sunt menite decât să destabilizeze organizația din care faci parte.

Sunt de 19 ani în PSD, am obținut rezultate frumoase la Călărași, alături sau făcând parte din orice echipă de conducere. Știu că vom obține rezultate frumoase și de acum înainte.

Își închipuie cineva că echipa PSD Călărași se străduia atât de mult să îl coopteze alături pe un om de o asemenea anvergură politică, așa cum este președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, pentru ca noi să mergem apoi la formațiunea politică din care făcea parte? Unde ar fi logica unei asemenea mișcări?

Cu aceeași prețuire pentru jurnaliștii călărășeni cu sau fără imaginație politică,

Președinte executiv PSD Călărași

Roxana-Natalia Pațurcă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *