Marius Dulce: „Trebuie să lucrăm în folosul comunității, pentru Călărași!„

Marius Dulce, candidatul PSD

În urma unor sondaje interne, Marius Dulce a fost demenat candidatul PSD la Primăria Călărași. Invitat la emisiunea „Punct la Călărași„, moderată de Luminița Moraru la Antena 3, candidatul PSD la Primăria Călărași, Marius Dulce, a afirmat, printre altele faptul că în momentul de față la Călărași se lucrează „haotic„ în goana după voturi.

„Se vede foarte clar că din 2016 în Călărași nu s-a făcut nimic. Constatăm acum cu stupoare că s-au dat drumul la o serie de lucrări care nu au început atunci când trebuia și au început foarte târziu. Aceste lucrări au început haotic, vedem strada Grivița care este un pericol public. Este foarte bine că se face dar nu haotic în disperarea după voturi, pune viața cetățenilor în pericol. Pe faimosul Bulevard Nicolae Titulescu s-au cheltuit 90 de miliarde de lei! Îl somez public pe domnul Primar să vină să arate cum trebuia să fie acel bulevard! Cum arată el în fotografii și schițe și cum arată astăzi? Pe ce dăm 90 de miliarde de lei? Eu nu știu cum mai dorm ei noaptea când au făcut jaf la drumul mare!„, a afirmat Marius Dulce.

Candidatul PSD a mai spus că la Călărași au ajuns să lucreze firme cu muncitori „albanezi„ și anumite străzi sunt neasfaltate în secolul 21. „Suntem în secolul 21 și avem străzi neasfaltate, fără canalizare… Am mers în cartierul „Măgureni„ și am constatat că acolo lucrează o firmă cu muncitori albanezi!? Avem multe firme locale de construcții dar observ că aducem de afară firme din București, Ploiești sau alte localități care să lucreze la Călărași„, a afirmat Marius Dulce la Antena 3.

Marius Dulce / PSD Călărași

Președintele organizației municipale a PSD Călărași, Marius Dulce a mai declarat că a solicitat un raport în care să vadă cum s-au cheltuit banii pe proiectele demarate de actuala administrație penelistă la Călărași. Nu a primit nimic!

„Trebuie să ne axăm pe proiecte europene și să avem o poziție bună cu CJ Călărași. Poți să accesezi fonduri suplimentare prin Consiliul Județean. Cei de la CJ au început o serie de proiecte și au încercat un parteneriat cu Primăria Călărași. Nu s-a putut face nimic! Revin și spun de B-dul Titulescu… Acolo CJ-ul urmează să construiască un bloc… de ce Primăria Călărași nu a dus utilitățile acolo: apă, gaze, etc. După ce se termină bulevardul, trebuie să vină să-l spargă! Este incredibil! Trebuie să lăsăm orgoliile! Să terminăm cu politica după ce terminăm mandatul. Trebuie să lucrăm în folosul comunității, pentru Călărași! Vorbim de proiecte europene la Călărași și actualul Primar vine cu bani împrumutați de 700 de miliarde! Am cerut un raport pentru toți banii să vedem și noi cum s-au cheltuit acei bani! N-am primit nimic! Voi face pe 544 să văd cum au cheltuit banii! „, a mai declarat Marius Dulce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *