Respect, Vasile Tîrșolea!

Mostiștea Ulmu a ratat promovarea în Liga 2 însă performanța echipei de pe malul Mostiștei rămâne în istoria fotbalului călărașean!

Mostiștea Ulmu a pierdut în dubla cu Unirea Slobozia, scor general, 0-4 și a ratat promovarea în Liga 2.

Ulmu, o echipă mare dintr-o comună mică a ajuns până aici! A ajuns să se lupte de la egal la egal cu formații care au “ștate” vechi în fotbalul românesc. Unirea Slobozia este o echipă de tradiție.

Ulmu a promovat sezonul trecut la Liga 3 după un parcurs excelent, aproape fenomenal! Campioană județeană, deținătoarea Trofeului, Cupa României! Echipa este susținută financiar numai de Vasile Tîrşolea, om de afaceri din comuna Ulmu, o localitate mică din județul Călărași.

Vasile Tîrșolea: „Niciodată nu am pretins să mă ajute cu ceva primăria din localitate. Nu am stat pe umerii primăriei pentru că nu este una bogată. O treime din casele din Ulmu sunt goale. Cine vrea să-și facă case de vacanțe, să vină la Ulmu. Echipa de la Ulmu este un cadou de-al meu pentru consătenii mei. Atâta timp cât vin la meci ulmeni de-ai mei eu am o satisfacție! Orice om care vrea să se implice este binevenit la Ulmu. Eu am adus bani, nu am venit să mă îmbogățesc la Ulmu!„

Mulți nu știu dar Vasile Tîrșolea este omul care a susținut și alte sporturi din orașul nostru. În 2005 a finanțat echipa de handbal, pe atunci ACS Triumf, (actuala AHC Dunărea) condusă de Constantin Frîncu, a sponsorizat echipa de canotaj din cadrul CSM Călărași, lot condus de Cornel Nedelcu în perioada 2010 și a mai susținut financiar și alte sporturi din orașul nostru.

Vasile Tîrşolea este omul care nu are treabă cu mediul politic! Nu-l interesează și nu se amestecă în acest aspect și pentru tot ceea ce face merită din partea noastră un mare respect!

Este omul care a susținut și susține sportul călărașean din banii lui!

Respect, Vasile Tîrșolea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *