Iar am avut dreptate! Iacomi a trecut la PNL! Roxana…?

Pe 14 iulie, site-ul editia.eu a publicat o știre bombă… pentru unii. Sub titlul: „Iacomi și Roxana Pațurcă sunt la un pas de PNL!„. Mulți au „sărit ca arși„ imediat după publicarea acestui articol, în speță cei invinuiți în material iar astăzi la aproape o lună de atunci, Iulian Iacomi este membru PNL!

„Nu este nimic adevărat din ce s-a scris. Eu dacă vreau să plec… plec, o spun pe față nu mă ascund de nimeni„, spunea imediat după articolul publicat de noi, actualul primar de la Lehliu-Gară, Iulian Iacomi. Lucrurile nu au stat așa și după o ședință „fulger„ la Capitală cu Marcel Ciolacu și Paul Stănescu, Iacomi a fost tras pe linie moartă din funcția de președinte al organizației județene a PSD Călărași.

Pe linie moartă a fost trasă și Roxana Pațurcă, senatoarea de Călărași. Aici am vrea să intrăm puțin mai în detalii dar ne oprim la discuțiile serioase și nu la cele de can-can ce s-au derulat la o cârciumă din Drajna. Pațurcă este simplu membru în PSD Călărași iar Paul Stănescu a preluat conducerea partidului pentru moment. Pe Roxana Pațurcă o așteaptă încă peneliștii cu un răspuns 😉 Are o promisiune din partea PNL. Secretar de Stat la Ministerul Învățământului.

„Trădători„ au fost și încă mai sunt. Și la PNL există „oameni falși„ care „joacă„ și la alte echipe. Îi mai lăsăm puțin să fiarbă și apoi îi vom trece în revistă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *