Iliuță despre ordinul Prefectului: „Un abuz în funcție! Le voi face plângere penală!„

Vasile Iliuță

Săptămâna trecută a fost prezent la Călărași, Paul Stănescu, președintele interimar al organizației județene PSD după „dezertarea„ lui Iulian Iacomi. La întrunirea respectivă au participat mai mulți lideri politici de la Călărași printre care Vasile Iliuță, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Călărași, Marius Dulce, candidat la funcția de Primar dar și alți parlamentari de călărași.

Vasile Iliuță a explicat la începutul conferinței de presă faptul că a atacat în instanță ordinul de destituire emis de Prefectul Județului, Marian Stoica. Vasile Iliuță a încetat mandatul de președinte la CJ iar în locul domniei sale, Valentin Barbu, contracandidatul său și mâna dreaptă a lui Răducu Filipescu a preluat conducerea, deocamdată interimar.

Mă voi lupta în continuare cu aceste grupări care au adus județul și municipiul în situația pe care o vedem zi de zi. Eu prefer să îmi caut dreptatea în justiție atât impotriva instituțiilor cât și a persoanelor semnatare și vă asigur de continuitatea proiectului meu pentru dezvoltarea județului. Un abuz în funcție! Le voi face plângere penală pentru că sigur vor face greșeli majore! Nu aveau de ce să emită acest ordin. Doar dacă aveau dovada că eu m-am înscris în alt partid politic așa cum se invocă în documentul lansat prin ordin al Prefectului. Eu nu sunt membru PSD, astăzi. Pot să devin membru… mâine sau peste o lună. La momentul emiterii ordinului nu eram membru PSD. Asistăm astăzi la un abuz de putere din partea unor instituții ale statului care nu ar trebui să fie controlate politic, dar care sunt folosite în interes personal„, a explicat Vasile Iliuță!

Despre plecarea lui Iacomi la PNL, Iliuță s-a declarat surprins. „Sunt foarte surprins că un președinte de organizație județeană a plecat spunând că vrea să rămână în organizație. Este un șoc! PNL este un partid erodat. Mă surprinde plecarea lui. Toți trădătorii sunt la PNL! Se mănâncă ei între ei acum„, a mai spus Iliuță.

Candidatul la funcția de președinte al CJ Călărași din partea PSD, Vasile Iliuță este convins că atât domnia sa cât și echipa din care face parte va câștiga alegerile pe plan local dar și județean. „Marius Dulce are 11 procente față de primarul actual! Vom câștiga și județul dar și municipiul. PNL-ul a demonstrat că face o administrație în defavoarea călărășenilor. Ei fac o administrație doar pentru binele lor„, a mai spus printre altele, Vasile Iliuță. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *