Marius Dulce: „Suntem campioni la cheltuirea banilor publici fără rost! „

Marius Dulce, candidatul PSD

Candidatul PSD la Primăria Călărași, Marius Dulce a declarat la conferința susținută săptămâna trecută cu ocazia vizitei lui Paul Stănescu la Călărași faptul că în orașul nostru se fac lucrări de „mântuială„ acuzând actuala administrație.

Când vezi că banul public este cheltuit fără rost! Vedeți bulevardul Nicolae Titulescu făcut cu 90 de miliarde … Jaf pe banii publici! În bătaie de joc s-a lucrat acolo! Sunt bani publici cum să ne batem joc de ei? Cu 90 de miliarde terminat cartierul Mircea Vodă de asfaltat. Ne rămâneau bani să terminăm și zona „Farfuria„ de asfaltat. Ei au transformat acești bani pentru pușculița lor proprie și ne râd în nas! Știți foarte bine la ședințele de Consiliu că acei consilieri ridicau mâna la comandă și votau ce vroiau ei. Călărașiul are semnate proiecte europene dar suntem campioni la cheltuit bani aiurea. Am cerut la Primăria Călărași un raport pe ce s-au cheltuit acele împrumuturi… Nu am primit nimic. Cine semnează recepția pe unele lucrări care nu corespunde cu ceea ce este în teren cu proiectele inițiale„, a afirmat Marius Dulce.

Candidatul PSD, Marius Dulce a mai explicat și faptul că a solicitat informații pentru a vedea pe ce se cheltuiesc sumele enorme însă nu a primit niciun răspuns.

„L-am somat public pe domnul primar care după 27 septembrie nu va mai fi să vină cu filmulețe, cu desene cu schițe să vedem și noi cum s-au cheltuit banii pe Bulevardul Titulescu. Și-a bătut joc de cetățenii acestui oraș. Nu este posibil să dărâmi o piață, vorbesc de piața Big în condițiile în care vine iarna. Nu se lucrează mai deloc, pe nicăieri. În cartierul Măgureni, investiție de 55 de miliarde, canalizare menajeră se lucrează ca melcul. Sunt firme acolo care lucrează cu cetățeni albanezi… Suntem campioni la cheltuirea banului public fără rost!„, a mai spus, Marius Dulce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *