Vă bateți joc de Dragoș Coman?

Zilele trecute, șeful PNL Călărași, Daniel Drăgulin anunța pe Facebook faptul că, cităm: “Dragoș Coman va deschide lista la Camera Deputaților și îi urez succes”.

Toate bune și frumoase până aici dar noi mirosim ceva “putred” la mijloc. Și nu ne aruncăm în afirmații gratuite! Un “joc” murdar “semnat” de senatorul Răducu Filipescu.

Din informațiile noastre, primul loc la Camera Deputaților pe listele PNL Călărași este “vândut” mai multor persoane din PNL! Primul pe liste ar fi chiar Daniel Drăgulin, asta în cazul în care va pierde alegerile locale din 27 septembrie. Ciprian Pandea are și el locul asigurat, tot în capul listei, promisiune făcută de Filipescu atunci când a ales sa urce în “barca” penelistă. O altă promisiune o are și Emil Dumitru, Secretar de stat în Ministerul Agriculturii, iar acum apare și Dragoș Coman.

Mai băieți, cine deschide “balul” sau mai bine spus… lista? Vă vindeți “gogoși” între voi? Să nu iasă cu scandal la parlamentare! Nu de alta dar știți și voi că la ultimele alegeri, cele parlamentare, actualul senator Filipescu a ieșit cu chiu cu vai pe la ușa din dos, fiind taxat de călărășeni pentru dezastrul pe care l-a lăsat în urmă.

Un partid ca PNL care a condus județul ani la rând este pe cale sa piardă pe mâna “albanezilor”, pardon, pe mâna unui “dragon” politic, senator PNL aflat pe final de mandat cu 0 realizări pentru Călărași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *