Sorin Vrăjitoru: “PSD a inițiat cea mai amplă acțiune de apărare a drepturilor pensionarilor”

Deputatul PSD de Călărași, Sorin Vrăjitoru a avut o reacție legată de mărirea pensiilor cu 40 %. Parlamentarul călărășean și-a exprimat punctul de vedere pe pagina sa socială de Facebook.

De cand am intrat in politica, am militat mereu pentru un trai mai bun al pensionarilor. Sunt parintii nostri, sunt bunicii nostri! Nivelul lor de trai al seniorilor din Romania ar trebui egalat cu cel al pensionarilor din alte tari civilizate. Ar trebui ca ei sa-si permita vacante linistite, nu sa se gandeasca mereu doar la medicamente si la datoriile catre stat.
Iar o marire a pensiilor cu 40% le-ar putea asigura acel trai decent pe care il merita dupa zeci de ani de munca.
De aceea, PSD a initiat cea mai ampla actiune de aparare a drepturilor pensionarilor: o petitie semnata de peste 800.000 de pensionari din intreaga tara prin care cerem imperativ guvernului sa respecte si sa aplice legea in vigoare si sa acorde majorarea de 40%, de la 1 Septembrie. Executivul nu mai poate da vina pe pandemie. La rectificarea din aprilie, cand s-a reconfigurat bugetul, ca urmare a pandemiei, Guvernul prevazuse banii pentru majorarea cu 40%. Banii nu mai sunt pentru că PNL a devalizat bugetul.
Este o atitudine care sfideaza regulile morale ale societatii! Este cinism marca PNL!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *