Eduard Grama a câștigat procesul cu Ivanciu Jr.

Eduard Grama, administrator public / Primăria Călărași

Eduard Grama, directorul Direcției de Dezvoltare din cadrul CJ Călărași a fost dat în judecată de Cristi Ivanciu după ce Grama a afirmat public pe Facebook, cu dovezi clare unde s-au dus o parte din banii clubului Dunărea Călărași. Ivanciu Jr. s-a simțit „lezat„ și a apelat la un vechi tertip: hoțul strigă „hoții!„

Ivanciu Jr. a ieșit și el cu anumite postări defăimătoare la adresa lui Eduard Grama însă, după puțin timp le-a șters de pe pagina sa de socializare. Nu și-a asumat acele postări pentru că se simțea probabil foarte vinovat și nu avea dovezi în acest sens! În schimb, Grama și-a păstrat și asumat postările legate de „filiera„ banilor de la Dunărea, bani care au ajuns și la Ivanciu Jr, fiul actualului viceprimar, Viorel Ivanciu. Zilele trecute, instanța a decis: „Respinge ca neîntemeiată excepţia netimbrării invocată de pârâtul GRAMA EDUARD prin apărător. Respinge ca neîntemeiată cererea de ordonanţă preşedinţială formulată de reclamanţii IVANCIU CRISTIAN MARIUS si IVANCIU LAVINIA OANA (date), în contradictoriu cu pârâtul GRAMA EDUARD (date) Obliga reclamanţii la plata in favoarea pârâtului a sumei de 1500 lei cu titlu de cheltuieli de judecata (onorariu avocat)„. Ca atare, Ivanciu jr. trebuie să mai scoată și 1500 de ron din buzunar pentru plata onorariului și avocatului lui Eduard Grama.

Eduard Grama a ieșit public cu date clare și dovezi despre devalizarea bugetului echipei de fotbal Dunărea Călărași.

„În 2012, conducerea Clubului de fotbal Dunărea Călărași este preluată de numitul Viorel Ivanciu. Desființează cu viteza șutului pe poartă grupele de juniori și tot cu aceeași viteză începe “aprovizionarea clubului”. Așa se face că din firmele de familie ale acestuia intră în club: 1000 perechi de adidași, 363 ghete de fotbal, 500 de garoafe, nr document 31 din 28.02.2016- ceea ce ne duce cu gândul la “vre-o” petrecere de 1/8 martie a partidului. 5000 de ouă (doar într-o lună). 500 de fesuri, cumpărate atât iarna cât și vara- nr document 923/ 25.10. 2014; nr 557929/ 14.05 .2014„, se arată într-o postare pe Facebook a lui Eduard Grama.

În acest moment există și un dosar de delapidare în care invinuiți sunt foștii conducători de la Dunărea în perioada 2012-2016! În dosarul numit de presă: „Braconaj la Dunărea„ Călărași au fost audiate peste 50 de persoane din club și care au avut legătură cu echipa de fotbal. În acel dosar apare și numele lui Ivanciu jr. , „băiatul de bani gata„ care umbla cu cardul clubului după el și făcea plăți pe la cluburi de fițe și concedii exclusiviste.

Rămâi pe Ediția.eu pentru că urmează un material amplu despre dosarul delapidării de la Dunărea! 

Unii dorm cu bagajele la ușă!

Citește și:

Eduard Grama: “Famiglia” Ivanciu, căpușă pe bugetul de la Dunărea”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *