Mulțumim, Valentin Barbu! Mulțumim, PNL!

Valentin Barbu

Echipa fanion a județului Călărași, „Dunărea„ este aproape de o desființare istorică în cei peste 100 de ani de fotbal pe malul Borcei! Valentin Barbu, actualul președinte al CJ Călărași și candidatul PNL va intra în istoria fotbalului călărășean!

Sunt aproape două luni de când angajații clubului de fotbal nu și-au primit salariile și nici nu se va întâmpla prea curând acest lucru. Din informațiile noastre, Valentin Barbu, noul șef al CJ nu vrea să semneze transferul sumelor cuvenite clubului pentru salariile jucătorilor a staff-ului tehnic și al antrenorilor din cadrul Centrului de juniori. La ultima Hotărâre privind rectificarea de buget s-a prevăzut suma de „600 mii lei, a cotizației anuale aprobate prin Hotărârea nr. 29/2020, pentru Asociația Fotbal Club Dunărea 2005 Călărași„.

În contextul actual, clubul este aproape de desființare, lotul făcut de antrenorul Cristian Pustai fiind în imposibilitatea de a participa în sezonul care bate la ușă.

„Avem și noi familii, copii… avem datorii! Cine le plătește? Ei își iau salariile la 2-3 luni? Și ce salarii au ei! Să ne dea banii! Noi am muncit, nu am furat ca alții care au fost pe aici!„, sunt doar o parte din nemulțumirile angajaților de la Dunărea Călărași.

În încheiere am vrea să fim puțin mai maleabili cu Valentin Barbu. Noi știm că nu conduce domnia sa. El doar primește ordine! Cei care îl conduc vor să scoată „castanele din foc„ cu mâna lui. Să se gândească la „colegii„ lui de partid care astăzi sunt cercetați în dosarul de delapidare de la Dunărea. Principiile liberale vor lăsa pe drumuri zeci de familii la Călărași! Mulțumim, Valentin Brabu! Mulțumim, PNL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *