Iliuță a promovat Dunărea în Liga 1! Voi?

Am tot observat că în ultima perioadă au ieșit fel și fel de “personalități” ale acestui oraș să-și dea cu părerea despre echipa de fotbal, Dunărea Călărași. Toți avem păreri dar mai ales, opinii diferite.

Cine sunt cei mai îndreptățiți să vorbească despre echipa de fotbal? Cu toate că unora nu le convine, nu acceptă, nu pot trăi cu gândul nici măcar să știe că Vasile Iliuță a dus Dunărea pentru prima dată în cei peste 100 de ani de fotbal pe malul Borcei în Liga 1!  Da! Vasile Iliuță și echipa lui!

Cine sunt cei mai îndreptățiți să vorbească despre Dunărea? Florin Brișan, unicul președinte care a venit cu bani de-a casă! Singurul președinte care a promovat echipa așa cum a știut el! Este și meritul lui și foarte îndreptățit să vorbească, să le dea lecții încă 100 de ani acelora care acum aruncă cu pietre în clubul de unde au mâncat o pâine iar alții și-au făcut averi colosale! El, Florin Brișan, are tot dreptul să spună orice! Nu a făcut-o și nici nu o va face.

Iliuță cu echipa lui a făcut ca Dunărea să joace în mai puțin de 3 luni la Călărași în Liga 1! Da, Iliuță cu Eduard Grama, cu Brișan și alți oameni care au pus umărul la acea performanță istorică! Voi ce făceați? Râdeați pe margine și dădeați „acatiste„! Hoților! Dunărea a avut un teren omologat, o performanță de neegalat în țara noastră iar în 3 luni călărășenii și-au văzut și aplaudat echipa aici pe stadionul Municipal! Gazon nou, vestiare noi, tribune noi omologate, nocturnă și investițiile au continuat!

Cine sunt cei mai îndreptățiți să vorbească despre Dunărea? Voi? Voi ce performanțe ați realizat cu Dunărea? Voi ăștia care acum vă dați mari deontologi cu 0 realizări! Voi ăștia cu dosare de delapidare! Ați ținut echipa în mocirlă atîția ani cu bugete de miliarde să se piardă urma! Asta ați făcut! Ați uitat ce i-ați făcut lui Ganea? Vă aduc eu aminte ce a spus Ganea când a plecat de la Călărași! „Lucrurile, acolo, sunt mult mai complicate decât par la prima vedere! Din păcate, acolo, p-ăia nu-i interesează decât banii! Să bage bani în buzunar și… atât! Îmi pare rău pentru speranțele călărășenilor, dar așa nu mai puteam continua. Cine are de înțeles… înțelege!”, a spus Ganea când erați voi la conducere! Da! Voi!

Ați avut 44 de miliarde de lei vechi la Liga 3 și Iliuță cu Grama și Brișan au promovat echipa cu 16 miliarde la Liga 1! Cine sunt hoții? Ce realizări aveți voi? Peste 60% din bugetul clubului Dunărea a venit de la televiziuni și sponsorizări la Liga 1! Întrebați-l pe Brișan! Da, el este îndreptățit să vorbească! Voi? Voi ați cumpărat echipamente de 5 miliarde (mai tari ca Barcelona), v-ați făcut vile și averi colosale, rochii, fuste, distracții pe la Loft cu cardul clubului, concedii luxoase, prime cu multe zerouri, o tonă de banane (!?) facturi fictive…! Sunt dosare întregi la Parchet și la Poliție cu „realizările„ voastre! Hoților! Care sunt realizările voastre?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *