Vasile Iliuță și Marius Dulce și-au depus candidaturile la CJ și Primăria Călărași

Vasile Iliuță și-a depus astăzi, oficial candidatura pentru funcția de președinte la Consiliul Județean Călărași din partea Partidului Social Democrat. Alături de domnia sa și Marius Dulce și-a depus candidatura la funcția de Primar al Municipiului Călărași.

Vasile Iliuță: „M-am înscris în Partidul Social Democrat începând cu 17 august 2020. Am devenit membru și candidatul PSD Călărași la funcția de președinte al Consiliului Județean. Vreu să continui proiectele pe care CJ le are în derulare de accesarea fondurilor pentru dezvoltarea acestui județ. Toate astea le pot face împreună cu viitorul Primar, Marius Dulce! Am încredere că îmi veți fi alături așa cum ați făcut în ultimii 4 ani de administrație județeană„.

Marius Dulce: „Este timpul să terminăm cu baronul de Călărași cu vechea generație care nu au făcut nimic în cei 16 ani de administrație PNL. Vrem o administrație performantă pentru oameni să dezvoltăm călărașiul împreună cu echipa de consilieri municipali PSD!„

Cei doi lideri ai PSD au fost însoțiți astăzi de consilierii locali și județeni aflați pe listele partidului de la Călărași. Din „echipa câștigătoare„ a PSD mai fac parte fostul edil al orașului, Nicolae Dragu dar și directorul ADR Sud-Muntenia, Liviu Mușat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *