Vasile Iliuță: “Să aibă încredere că mă întorc şi vom duce Dunărea din nou în Liga 1!„

Vasile Iliuță, președinte / Consiliul Județean Călărași

Într-un articol publicat pe site-ul www.arenamedia.ro, Vasile Iliuță le-a promis suporterilor călărășeni că va duce Dunărea din nou în Liga 1!

Lucrurile sunt cât se poate de clare. Vasile Iliuță a explicat destul de ferm faptul că actualul președinte de Consiliu Județean, Valentin Brabu este „butonat„ de la distanță, lucru foarte adevărat. Nu decide Valentin Brabu ci oamenii din spatele lui. Valentin Barbu a refuzat să semneze actele prin care clubul Dunărea trebuia să primească circa 6 miliarde de lei vechi pentru salariile administrative, bani aprobați prin vot de consilierii județeni. Barbu s-a „fâstâcit„ puțin, a primit câteva ordine de la partid (PNL) și apoi a revenit la sentimente mai bune. Probabil că l-a certat doamna acasă 😉 Trecând peste această „glumiță„, cei din PNL și-au dat seama că fac o mare greșeală.

„Este o incompetenţă a celui care a vrut şi vrea în continuare să fie preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi. Dacă era competent, ar fi trebuit să-şi asume, temporar, pe perioada incapacităţii mele de muncă, semnarea ordinului de plată a salariilor fotbaliştilor şi nu numai, chestiune de care se ocupă Consiliul Judeţean.” a afirmat Vasile Iliuță.

Domnia sa a mai declarat pentru ziarul Arena și faptul că echipa locală a beneficiat de investiții majore și va duce Dunărea din nou în Liga 1 așa cum a mai fost pe administrația Vasile Iliuță.

„Nici n-a ajuns bine în funcţie, că dl Barbu a şi eşuat în demersul său. Dacă îi e frică să semneze un ordin sau să ţină instituţia în funcţiune, de ce mai vrea să fie preşedinte? Nu cumva e butonat de la distanţă, spunându-i-se la fiecare pas ce are de făcut? N-o să avem un judeţ aşa cum promit ei, ci un judeţ al altora, oameni care nu se văd dar care de fapt sunt şefii celor care sunt acum pe funcţii. Noi am acreditat stadionul, am adus nocturnă, am făcut posibilă desfăşurarea oricărei partide la Călăraşi şi dorim în continuare să asigurăm premisele revenirii Dunării în liga 1. Să aibă încredere că mă întorc şi vom reface, aşa cum am spus, drumul spre liga 1. Proiectul meu şi al echipei mele a început cu modernizarea stadionului, cu montarea nocturnei şi va continua cu reîntoarcerea echipei de fotbal Dunărea în primul eşalon” a mai afirmat Vasile Iliuță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *