Dunărea / Banii n-au intrat! Barbu, ne-ai retrogradat?

Valentin Barbu

Pe 29 august, la finalul acestei săptămâni, Dunărea Călărași începe noul sezon al Ligii a 2-a. Călărășenii sunt în imposibilitatea de a se prezenta la Slatina în debutul campionatului! 

Lucrurile sunt destul de grave la echipa fanion a județului. Valentin Barbu, vicepreședintele Consiliului Județean Călărași nu a semnat o hotărâre a consilierilor județeni prin care formația de pe malul Borcei ar fi trebuit să primească aproximativ 6 miliarde pentru a-și asigura cheltuielile în noul sezon competițional. A trecut aproape o săptămână de când Valentin Barbu nu a mișcat un deget și minte pe toată lumea că Dunărea urmează să primească banii. Să nu fie prea târziu! Sau poate asta urmăresc mai marii conducători ai acestui județ. Să retrogradeze echipa de fotbal și să mărească „targhetul„ la handbal și mai ales la „jucăria lui Ivanciu„, futsal!

„Am spus și o voi repeta. Voi susține sportul călărașean(fotbalul) din postura de viitor președinte al Consiliului Judetean Călărași prin asigurarea resurselor necesare „, este declarația mincinoasă a candidatului penelist la șefia CJ Călărași.

Oficialii Dunării i-au pus la dispoziție orice document legat de cheltuirea banilor din cadrul clubului însă Barbu, refuză în continuare să semneze! „Am discutat cu domnia sa și mi-a promis săptămâna trecută că semnează să primim banii la club! Nu am primit nimic nici până în ziua de astăzi! Am tot fost la domnia sa, nu este la birou și nu răspunde la telefon! Nu știu unde să mă mai duc! Pe 29 echipa trebuie să plece la Slatina! Cu ce bani? Cazare, masă, autocar și alte cheltuieli necesare pentru acest meci… Nu s-a mai întâmplat niciodată așa ceva la Dunărea! Mi-au cerut demisia! Ok! Îmi dau demisia dacă știu că va fi bine pentru Dunărea!„, a afirmat Cristian Zanfir, președintele Dunării care a anunțat și o conferință de presă pe tema neprezentării echipei în campionat.

Administrația penelistă îngroapă sportul rege la Călărași! Peste 80 de angajați, fotbaliști, antrenori, muncitori, așteaptă să-și primească salariile „promise„ de Valentin Brabu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *