Marius Dulce: „Lumea este nemulțumită. Am mai spus acest lucru. Lumea își dorește schimbarea!„

Invitat în cadrul emisiunii „Punct la Călărași„ de la Antena 3, Marius Dulce, candidatul PSD la Primăria Călărași a declarat, printre altele faptul că cetățenii acestui oraș își doresc schimbarea. 

„Lumea este nemulțumită. Am mai spus acest lucru. Lumea își dorește schimbarea! Noi nu facem campanie doar de dragul de a fi pe străzile din Călărași. Îi înțelegem pe călărășeni știm nevoile lor și drept urmare noi avem o competiție cu cetățenii acestui oraș să le arătăm că suntem alături de ei și că facem ceva pentru Călărași. I-am simțit aproape în acest fel, am mers și le-am văzut problemele și sunt convins că cetățenii din Călărași nu vor mai fi păcăliți de desesne și filmulețe. Au avut opt ani de zile în care administrația liberală a condus acest oraș. S-a vorbit de fonduri europene și în realitatea au cheltuit bani împrumutați. S-au cheltuit 71 de miliarde de lei vechi pentru a reabilita poșta veche iar o parte din bani au venit din împrumuturi!„, a afirmat Marius Dulce.

Candidatul PSD la Primăria Călărași a mai adăugat și faptul că: „Lumea își dorește siguranță, curățenie în orașul lor. Această administrație vorbește de 8 ani de proiectele sale și nu se vede nimic! Ei spun tot timpul că: „vor face„. Nu a existat o colaborare foarte bună între Consiliul Județean și Primărie. Multe proiecte nu au fost implementate din cauza piedicilor puse de cei din Primărie. Noi vrem să facem administrație! Vrem să fim aproape de oameni! Nu venim să decimăm pe nimeni! Noi vrem să dezvoltăm acest oraș!„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *