“Ivanciu și acoliții lui vor fi trimiși în judecată”

Zilele trecute a apărut o informație “cutremurătoare” pentru fotbalul călărășean. Jocurile politice au lovit din nou în echipa de fotbal Dunărea Călărași. Anumite “grupuri de interese” din cadrul PNL vor să pună laba, pardon, mâna din nou pe banii publici din visteria echipei de pe malul Borcei. În acest moment, anumite persoane din fosta conducere a Dunării sunt cercetate penal pentru delapidare. Mai nou, Mircea Ștefan, candidatul PNL la funcția de consilier local este băgat la înaintare, probabil să scoată castanele din foc cu mâna lui de Viorel Ivanciu “artizanul” unei “grupări infracționale”.

Eduard Grama este singura persoană care a descoperit “jaful de la Dunărea” și a declarat pentru Ediția ce “mutări de culise” fac “inculpații”.

Numirea unui individ obscur într-o funcție de conducere nu-i va oferi niciodată posibilitatea lui Ivanciu de a se apropia mai mult de probele ce îl incriminează.
Alături de Ivanciu, personajul este doar un semnatar inconștient al unor documente aflate la parchet.
Dorește Ivanciu sa influențeze ancheta penală?
Dorește Ivanciu prin această numire sa puna presiune pe martorii din dosar?
Ivanciu continuă să își facă iluzii sau le crează unora, care au crezut în el și au semnat fără să gândească, iluzia că cineva își poate permite să oprească acest dosar.

Eu cred că în perioada imediat următoare Ivanciu și acolitii lui, dar și câteva victime colaterale vor fi trimiși în judecată”, a declarat Eduard Grama în exclusivitate pentru publicația noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *