Cât plătește Ulmu ca să joace un meci la Călărași?

Mostiștea Ulmu va juca pe arena “Ion Comșa” câteva partide din noul sezon al Ligii a 3 – a.

Formația patronată de omul de afaceri, Vasile Tîrșolea, Mostiștea Ulmu se pregătește pentru primul joc din Liga a 3-a. Ulmu, singura echipă din fotbalul călărășean finanțată din bani privați are ca obiectiv promovarea în Liga 2 la finalul acestui sezon.

În prima rundă a Ligii a 3 a, Ulmu va întâlni la Călărași pe arena “Ion Comșa”, Axiopolis Cernavodă, meci programat sâmbătă, 12 septembrie de la ora 17.00.

Mostiştea Ulmu își dispută meciurile de pe teren propriu la Călărași pentru că stadionul din comuna Ulmu va intra într-un amplu proces de renovare. Finanțat prin C. N. I., Compania Națională de Investiții, stadionul din micuța comună de pe malul Mostiștei va fi unul foarte modern cu cabine de ultimă generație și inclusiv nocturnă.

Până atunci, patronul celor de la Ulmu, Vasile Tîrșolea trebuie să scoată din buzunar peste 80 de milioane de lei/meci ca echipa din Ulmu sa joace la Călărași. Ca și comparație, CSA Steaua a plătit ca să-și dispute meciurile de pe teren propriu la Modelu în jur de 1.200 RON, 12 milioane de lei vechi /meci.

Pentru că este finanțată exclusiv din mediul privat, Mostiştea Ulmu nu poate beneficia de niciun ajutor financiar așa cum este cazul celorlalte reprezentante din județ cum ar fi :Înainte Modelu, Agricola Borcea sau CSM Oltenița, echipe care primesc un ajutor substanțial din partea Consiliului Județean Călărași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *