Valentin Barbu lasă fără salarii 800 de angajați ai DGASPC!

Actualul șef al CJ Călărași, Valentin Barbu continuă să facă niște jocuri politice care îi vor afecta partidul (PNL) la alegerile din 27 septembrie.

Gheorghe Drăgănică, directorul Direcției generală de asistență socială și protecția copilului Călărași acuză actuala conducere a Consiliului Județean Călărași, în speță Valentin Barbu, de neimplicare în demersurile legale privind alocarea de fonduri către cei 800 de angajați care își așteaptă mâine salariile.

Asistăm la o situație fără precedent. De acum 3 săptămâni l-am informat pe Barbu că nu avem bani pentru plata salariilor, solicitandu-i convocare a unei ședințe de consiliu în care să se discute rectificarea prin care să putem plăti salariile.
Nu am primit nimic nici la această oră.
De frica pierderii funcției, Barbu Valentin lasă 800 de oameni fără salarii, acum în prag de începerea anului școlar.
Acuz public actuala conducere a Consiliului Județean Călărași de politizare a tot ceea ce înseamnă asistentă socială“, a afirmat Gheorghe Drăgănică.

O situație la fel de alarmantă este și la echipa de fotbal, Dunărea Călărași. Peste 80 de angajați, salariați, antrenori, jucători ai AFC Dunărea nu și-au primit banii. Valentin Barbu a făcut o plată doar pentru deplasarea echipei din prima etapă iar apoi a uitat de promisiunile făcute. Barbu a avut curajul să – i mintă în față pe jucătorii echipei că le va onora drepturile salariale. Nu s-a întâmplat acest lucru și nici nu se va întâmpla prea curând. Domnule Barbu, dumneavoastră v-ați luat salariul de la Consiliul Județean Călărași? Mulțumim, PNL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *