Aici s-a ajuns, Iliuță este hăituit?

Vasile Iliuță, candidatul PSD la Consiliul Județean Călărași

Vasile Iliuță, candidatul PSD la Consiliul Județean Călărași este „hăituit„ de gașca penelistă! La un simplu ordin sau „presat„ ditrectorul DSP Călărași, Cezar Rădulerscu a întocmit anumite documente pentru a-l scoate din „cursă„, pe moment pe Vasile Iliuță.

„Mințile sclipitoare„ din PNL care au recurs la astfel de gesturi nu vor face altceva decât să-i crească ratingul candidatului PSD!

Vasile Iliuță a transmis pe pagina sa de socializare un mesaj ferm, categoric, alegătorilor și susținătorilor din Călărași.

„Guvernul PNL folosește DSP-urile ca arme politice

Știu că pierd alegerile la Călărași și atunci apelează la tot felul de tertipuri murdare pentru a mă scoate din cursă! Nu vor reuși!

Ați cumpărat primari. Nu a fost de ajuns. Acum ne băgați în izolare doar doar nu ne vom mai putea vedea cu oamenii să le spunem cât de ticăloși sunteți.
Nu veți reuși nici asta!
Ce urmează?! Să ne împușcați pe stadion?!

Este o mare ticăloșie și nedreptate să mă bage pe mine în izolare, doar pe mine, care nu am avut niciun contact direct cu acea persoană depistată cu COVID-19 din Plătărești.

Îl întreb direct pe Orban: de ce Rareș Bogdan, Robert Sighiartău și Marcel Boloș care apar în poze la Maramureș cu un membru PNL infectat nu au intrat și ei automat în izolare?!
De ce Victor Ponta care a intrat în contact direct cu candidata PRO România la Consiliul Județean Bacău depistată cu COVID-19 nu a intrat și el în izolare?!
Legea este doar pentru cei de la PSD, domnule Orban

Niciodată nu voi accepta dublul standard! O să îmi caut dreptatea în instanță și sunt convins că acești ticăloși vor plăti pentru această mizerie pe care mi-o fac!

Voi aveți banii statului și instituțiile pe care le folosiți ca buzdugane politice!
Eu am de partea mea călărășenii!
Ne vedem pe 27 septembrie!„, este mesajul lui Vasile Iliuță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *