Bombă! Ion Samoilă este noul președinte al CJ Călărași!

Consiliul Județean Călărași are începând de astăzi un nou președinte. Ion Samoilă (PSD) a fost ales în unanimitate de consilierii județeni cu drept de vot, noul președinte al CJ.

Interimatul lui Valentin Barbu (PNL) a luat sfârșit! Consilierii PSD nu au fost de acord cu “Jocurile politice” ale PNL și faptul ca multe proiecte nu au fost votate de consilierii PNL, proiecte de hotărâre care au lăsat fără salarii angajați ai DGASPC și AFC Dunărea.

Vasile Iliuță: “Majoritatea consilierilor județeni, PSD și o parte PNL, a votat astăzi plata salariilor pentru cei 800 de angajați ai DGASPC Călărași.

Criza declanșată de PNL la Protecția Copilului TREBUIE SĂ SE OPREASCĂ!

Așteptăm ca aparatul de specialitate al Consiliului Județean Călărași și cel al Instituției Prefectului să înceapă demararea procedurilor pentru rezolvarea acestei situații fără precedent.

Îl somez public pe prefectul Marian Stoica să-și respecte atribuțiile funcției și să nu se mai implice în jocul politic!”. 

Este un pas înainte, responsabil. Astăzi am dovedit ca am intrat în legalitate. Am pus pe ordinea de zi proiectele care au fost ilegal convocate de vicepreședintele Barbu. Astăzi avem un președinte legal! “, a afirmat Vasile Nedelcu, consilier județean.

https://www.facebook.com/groups/200509630137357/permalink/1499363533585287/

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *