Fotbal / Liga 3 / Ulmu, victorie muncită la Borcea

Andrei Valentin, unul din marcatorii celor de la Ulmu în meciul cu Borcea

Echipa omului de afaceri, Vasile Tîrșolea, Mostiștea Ulmu s-a impus la „colega„ de serie, Agricola Borcea cu scorul de 2 – 1. 

Mostiștea Ulmu a acumulat 4 puncte în noul sezon. Singura echipă cu finanțare exclusiv privată din județul Călărași a terminat la egalitate în prima rundă a noului sezon al Ligii a 3-a. Ulmu – Axiopolis s-a terminat 3 – 3 după un meci de infarct. Cu un singur punct în visterie, echipa antrenată de Mihai Ionescu s-a deplasat la colega de serie, Agricola Borcea, meci disputat sâmbătă, 19 septembrie.

Mostiștea a dominat prima parte a meciului cu Borcea și l-a pauză echipa din Ulmu avea un avantaj de 2 – 0 prin golurile marcate de Andrei Valentin din penalty și Iulian Ilie. După pauză, gazdele au redus din diferență prin Alexandru Caragea (60) și s-au năpustit spre poarta lui Meilă, ratând câteva ocazii mari. Tabela nu s-a modificat până la finalul partidei cu toate că Borcea a fost echipa mai periculoasă pe atac. Portarul adus de la CSA Steaua în perioada de transferuri, Teodor Meilă a fost eroul echipei din Ulmu pe final de meci. Cu cele 3 puncte luate la Borcea, Ulmu așteaptă acum meciul de la Călărași cu CS Afumați, un duel al orgoliilor. Partida este programată pe arena „Ion Comșa„ din Călărași.

Mostiștea Ulmu, primul 11: MEILĂ – DOGARU, LEAFU, ACASANDREI, C. MIHAI – ILIE, TĂBĂCARIU, V. ANDREI, AL. MIHAI – STOIAN, TRUȚĂ.
Antrenor: MIHAI IONESCU.

În etapa a 2-a a Ligii a 3-a, echipa noastră s-a impus în deplasare la Borcea pe terenul echipei Agricola din…

Publicată de ACS Mostiştea Ulmu pe Sâmbătă, 19 septembrie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *